Позив за сајам EXPO Cirih 2016

10.05.2016.

У складу са закључцима Пословног савета за дијаспору Привредне коморе Србије од 28. децембра 2015. године, Привредна комора Србије и Министарство спољних послова као надлежно за дијаспору подржали су иницијативу српских привредника из Швајцарске за организовање сајма привреде и културне баштине под називом „ЕКСПО 2016". У том циљу, Удружење српских привредника Швајцарске закупило је престижну халу „Диетикон" у Цириху (2000 м2) за потребе одржавања овог сајма 3 и 4 јуна 2016 године.

Указујемо да је ово први пут да српска дијаспора на једном месту кроз организовање Сајма окупља и повезује примарно привреднике из Србије и Швајцарске, али и наше пословне људе и њихове партнере широм света. Ово је свеобухватна манифестација - општи сајам који окупља све гране привреде и има за циљ развијање трговинских односа и укупне привредне сарадње, те пружа прилику за сусрете са најзначајнијим произвођачима, трговинским ланацима, увозницима и дистрибутерима из Швајцарске, као и пословним људима нашег порекла из целог света.

У прилогу се налази инфо-пакет, Удружења српских привредника Швајцарске, који су организатори и домаћини сајма, и то: 1. инфо-пакет о сајму; 2. излагачки уговор и 3. правилник.

Користимо прилику да Вас информишемо да ће сви чланови Пословног савета за дијаспору Привредне коморе Србије, како из Швајцарске, тако и из других земаља бити укључени у реализацију овог догађаја, као и ДКП мрежа Министарства спољних послова која је надпежна за дијаспору. Уколико имате сугестије за позивање неког од пословних партнера са којима би желели да се сусретнете, стојимо Вам на располагању да се званичним путем преко наше мреже упути позив Организатора за учешће.

Организациони одбор сајма су чланови Удружења српских привредника из Швајцарске и њихова понуда за општине и градова је следећа:

1. ТРАНСФЕРИ И СМЕШТАЈ ПО НАЈПОВОЉНИЈИМ ЦЕНАМА И ПОПУСТИМА

АИР СЕРБИА даје групни попуст на авио карте од 10-30% + ЦАРГО попуст и до 50%. За велике излагаче могућ транспорт под још повољнијим ценама. Трансфери од и до аеродрома бесплатни, смештај у хотелу ,,Албана" на обали језера у Луцерну са доручком као и трансфери од и до сајма. Аутобуски превоз - пакет аранжман са туристичким водичем. Обилазак 4 земље ЕУ + посета Цириху и знаменитостима Луцерна, хотелски смештај са доручком за свега 255 ЕУР (видети детаљније у ставци трансфери и смештај).
 
Позивају се заинтересовани привредни субјекти за учешће на Сајму да се обрате општини Сокобања на маил: info@opstinasokobanja.com ради асистенције при организацији наступа најкасније до 25. маја 2016. године.

Пратећи документи: ПОЗИВ, ИЗЛАГАЧКИ УГОВОР, ТРАНСФЕР И СМЕШТАЈ-ПАКЕТ АРАНЖМАН

Израда овог система финансијски је подржана од стране
GIZ SDC Deutche Zusammenarbeit